Çekemeyenler

20 Şubat 2011 Pazar

Genç Kızlara Yorum Yapan Yaşlı Amcalarrr Yeter

Efendi efendi bilgisayarımı açtım. Blogları okumaya başladım.Çok blog okuyorum.Birçok haberi bloglardan öğreniyorum.Okuduklarıma genelde takip etmiyorum.Sebebi hızlı okumam. Hızlıca okuyup başka bir yazıya geçiyorum.Sonra o blog kapanıyor onu takibe alamıyorum falan filan.



Gece gece yine sinirlendim. Bu sefer ki başka. Evden kimseyi falan kovmadım ama arkadaşlarımın blogundan yaşlı amcaları kovdum.

olay şu kız arkadaşlarımın bloguna giriyorum. Yorum yapacağım bir de ne göreyim yaşlı başlı amcalar yorum yapmış.Yaşlı amca bi güzel edebiyat yapıyor. Kıza güzel laflar ediyor. Kız başka bir şeyden bahsediyor Amca hoşsun güzelsin diye konuşuyor ... ve sonrasında bu kızlar amcalarla muhabbete koyulmuş bile. Hooooppp noluyoruz diye yazıyorum  zikleyen yok." Kızım kendine gel senin tipin o değil benim" yazdım. Amca cevap yazmış "oğlum burası yetişkinler "için.Altına da kız arkadaşım" artık biraz büyü". ULAN BANA ERGEN MUAMELESİ YAPTIRMAYIN ZİKERİM diyorum. onlar beni ziklemeden muhabbete devam ediyorlar.

 Sonra o amcanın bloguna girdim. VAY AMK dedim. takipçisi hep benim hayalimi süsleyen güzel kızlar.Bir tane bile erkek olmaz mı? Bu duruma çok kızdım.Bildiğim bir gay blog yazarı var ona söyledim." Bu amca helalinden gay" tanışmalısın .Sonra o da  Gay blog yazarlarını bu amcanın bloguna yönlendirmiş. Ve gaylerin forumuna yazmıştım "bu amca gay ve yazar hadi bunu okuyoruz" diye yazdım.. Sonra ne olduysa bütün gayler duymuş olmalı ki amcayı takibe almışlar. Bir kişiye söyledim bin olmuş neredeyse. Amcanın takipçi listesine bakıyorum ziki ortada fit vücutlar... Kahkaha ile gülüyorum. Sonra amcanın yorumlarına baktım. Artık amca onlarla kavga eder hale gelmiş.







Çok mutluyum KIZLAR sizi kurtardım. Beni öpebilirsiniz

İyi geceler...

Bu arada böyle bir olayla karşılaşırsanız çözümü biliyorsunuz artık. Kolay gelsin

Öpüldünüz.

Heee bu arada unutmadan benim adim alp ve ben varım! Var olduğumu iddia ediyorum.

6 yorum:

  1. Yaşlılar artık can yücel takılıp kız tavlamaya çalışıyor ha ? Tanrım bu nasıl bi fantazidir böyle .d

    YanıtlaSil
  2. of of of yazık lan adama :D
    ama yöntem süper ;)))

    YanıtlaSil
  3. Ben de yşlandığımda genç kızlara yorum yapacağım :) asdfghjklşi

    YanıtlaSil
  4. senin yöntemi yaşlandığında sana birisi satmaya kalkarsa ne yapmayı düşünüyorsun hocuu :DD asazzasaz :D

    YanıtlaSil