Çekemeyenler

19 Şubat 2011 Cumartesi

Gecenin bir yarısı yazdım sabah yayınlıyorum

Gecenin bir yarısı aynı bu şekildeyim.Uykum gelmiyor. Bari film izleyeyim dedim.Sonra uykum geldi. Bari film bitsin dedim. Ve aynı yukarıdaki resimdeki hale düştüm. Ayağımda tavşanlı terliklerim yok. Maymunlu terliklerim var.Ne gündü ama
Bu gece böyle hale gelmemin sebebi. Şuydu:
Bazılarızın bildiği üzere ben Hazırlık okuyorum.Bölümüm hukuk.Ama hukuk falan okumak isteyen biri değilim.Aslında tıp okumak isteyen bir sözeldim.Ama hayat şartları beni hukuk okumaya zorladı.Neden tercih sırasının son sırasına hukuk yazdıysam onu da anlamadım.Buradan özetle.Gençler aldanıp istemediğiniz bölümü yazmayın,tercih listesine.Birçok kişi çıkar benim gibi.İstemediği bir bölümü okuyan.
Ama planlarımı yaptım.3 sene boyunca eğlenceye vereceğim kendimi. Verdim bile.
Bu akşam eve kız bir arkadaşımı getirdim.Baktım hoş ama saf. Ne desem evet diyor.Aslında onu eve getirmek istemesem de ne cevap verir diye sordum ve geldi.


Kız bana ya aşık ya da gerçekten çok saf. Ama bu salak kız arkadaşım bana aşık olduğunu söyleyemeyecek kadar saf.Neyse bu kızın aklı yerinde mi diye bir kaç atasözü sordum. Atasözü sormadan önce dedim ki bir bilmecem var.Bilmece sorduğuma inanıp sordum: Damlaya damlaya ne olur? İki saat düşündü tık yok."Ya şekerim, bu soruları nereden buluyorsun." demez mi. Ben gülümsedim."Senin zekana hayranım canım. Ama soruyu çözemedim bir kaç ip ucu versene." İp ucu mu? diye karşılık vereceğimi beklemezdim. Boş ver dedim.Sonra eve gittiğimizde bir oyun oynayacağız. demem mi?
Oyunun kuralı ne? diye salakça yüzüme baktı.
İlk kural kuralsızlık. Dedim
Bana döndü o zaman benim süper bir oyunum var. Onu yapalım dedi.Şaşırdım açıkcası.Sonra tamam herkesin bir oyun oynama hakkı var dedim.
Eve geldik.
Oyununu anlatmaya başladı.
Üstündeki tişörtü çıkartmalısın dedi. İçimden bu kızın aklı çalışmaya başladı diye geçirdim. Cebinden sakız çıkardı.
"????" Ben aynen soru işaretleri çıkardım beynimden.
Sakızı ağzına atıp çiğnemeye başladı.Sonrasında gelip beni öpmeye. İlk başlarda anlam veremedim. Ama kızın bir fantezisi olduğunu anladım.Sakızla öpüşme.Öpüşürken kız ağzındaki sakızı bana geçirmek için uğraşıyor.Ben de sakızlardan nefret ederim. Midem bulanır ama bu durumda kendimi tutmaya çalışıyorum. Sonra ne yapıyoruz dedim. Tekrar dudağımı esir aldı. Tamam hoş güzelde ben sakızdan nefret ediyorum. Tam sakızı çıkar öyle devam edelim dedim ki. Sakızı ağzımda buldum ve ben anında tükürdüm. Ve kızı ittirip uzaklaştım. Defol git diye bağırdım. Gece yarısı kızı evden kovdum.
Sonrasında midem bulandı felan film izlemeye karar verdim işte.Uykum geldi ama filmi bitireyim dedim kahve yaptım. Film bitti yukarıda ki yazıyı yazdım ama yayınlamadım.
Ve bu sabah oldu. Ev de gezinirken ayağıma bir şey değdi.İlk kez değen bir şey baktım. Dün gece ki sakız. Bir sinirle bakıp. Halının üzerinden kaldırdım. Camdan aşağıya attım Caddede birinin üzerine geldi m i diye de hiç bakmadım açıkcası.
Sonrasında kıza mesaj attım sakızlarla dost olmaya karar verdim diye. :)
Çok güzel diye cevap geldi.
Ama sonrasında "yoo yoo vazgeçtim sakız olmadan da olur" diye mesaj attım.
Bu sefer cevap şuydu:" Göl olur."

Öpüldünüz

9 yorum:

  1. İtiraf etmeliyim kızın gerçekten ilginç fantazileri varmış. :D

    YanıtlaSil
  2. vay vay vay yeni blogger'lar gelmiş. merhabalar

    YanıtlaSil
  3. akatriel :) bu kızı eğer bir daha görürsem sakızı almaya karar verdim. komedi kızdı. :)

    YanıtlaSil
  4. rockunzel benim de midem bulandı zaten . hoşgeldin bu arada . bir de şu rockunzel ismini gençlik hevesiyle almadığını söyle bana :)

    YanıtlaSil
  5. göl olur u bambaşka bişey okumuştum hikayenin gidişatından dolayı. vay be kızın kafasından ne geçiyomuş hiç çözemedim.

    YanıtlaSil
  6. rockunzel ismini seviyorum ama ben ya :D hoşbuldum bu arada :)

    YanıtlaSil