Çekemeyenler

8 Şubat 2011 Salı

Evde Tek Kalıyorum Artık


Hayat bana güzel.

Çünkü %100 burslu olarak kazandığım üniversiteden sonra ailemin karşısına geçip benim ayrı evde oturmam gerekli dedim.Onlar da bu işie düşünürüz diye düşünürken ben çıkıp ev aramaya başladım bile.İlk gün okulun yakınlarında sahibinden kiralık ev bulamadım.Sonrasında emlakçıya gittim istemeye istemeye.VE emlkaçı bana bir ev göstermek için yola koyuldu bile.Yolda onun arkasından giderken sahibinden kiralık yazısını gördüm ve anında duraksayıp emlakçıya ben bu işten vazgeçtim dedim.Emlakçıya öyle bir kazık attım ki iyi oldu.Çünkü emlakçılardan nefret ederim.Durmadan kazıklarlar.Emlakçının gitmesini bekledim ve sonrasında hemen o eve yöneldim.Numarayı aradım.Ben tutacağım evinizi gelin bi bakayım dedim.Adam yani ev sahibim, gerçi kendisi tam bir kıro konuşmaya başlamadan önce evin kirasını söyledi.Neyse ben bir şey demedim eve girdim ev yıkık dökük yerler kır boyalar delik deşik ve doğalgaz sobası yok.Ama benim gibi zeki olanlar az olduğunu da belirteyim.O evi tuttum ev sahibininn baştan söyledi fiyata da 200 tl indirerek.Çünkü çok haklıydım ev tam bir bok yığını gibiydi.Ev merkezdeydi ancak iskeleye yakın.çarşı pazar altımda.Kafelere yakın.Kafelere yakın demek benim yaşlarımda olanlar için çok güzel bir şey.Kafeden anlaşıp çıktığın arkadaşlarınla hemencecik eve gelebilenecek türden. Bu evi tuttum sonra bir haftalık tadilata almak için planlar kurdum.Hemen ev sahibini aradım ben evi tutmaktan vazgeçiyorum eğer soba bağlanmaz, yerler döşenmez duvarlar boyanmazsa diye dolu bahane saydım.Sonrasında adama dedim ki tamam o zman ben bunları tadilatı yaptırayım kiradan düşeriz.İşte bu sayede bu eve çok ucuz şekilde yerleştim ve içini kendi istediğim gibi döşettim ve bunları kiradan düştüm.Evin şimdiki değeri daha da arttı.Bu haliyle kiralamış olsaydım emin olun 400 tl daha fazla kira öderdim.

Her neyse işte bu kadar işlemden sonra seviniyordum ki ailem benim yanıma dedemi gönderdi.Beraber kalın diye.Ben itiraz etsem de çoktan gelip yerleşmiş haberim olmadan.Neyse bende bu adamı bezdirip bunu evimden gönderirim dedim ve bunu başardım.Eve geç gelmeler falan derken dedemi görmedim sonrasında ona yemek konusunda uğraştırdım.O da bir gün kızıp yemeği bundan sonra sen yapıyorsun dedi.Eğer yemek sınavını geçersem yanımdan gidecekti.Ben daha bu konuda bir şey bilmiyordum ama kız arkadaşlarım çok.Onların evlerine gittim iki gün yatılı olarak yemek yapmayı öğrendim.Sonrasında gelip dedeme bir yemek yaptım kı sormayın gitsin.Yedi ve sonrasında gitti.Zaten yemekle aram yoktur ama yemeden de olmuyor sırf bu yüzden benim yanımdan ayrılmıyordu.Artık öğrendiğime göre ayrılabilirdi ve gitti.

Şimdi evimde yalnız kalacağım.

Evde hemen yapılacaklar listesini oluşturdum.

*Çift kişilik yatak alınacak.
*Salona sinema sistemi kurulacak ve iyi bir projektör.
*PlayStaion3,Nintendo Wii ve gerekirse X-Box alınacak.

Şimdilik alınacaklar bu kadar peki ya anlatılacaklar?
*Evime gelen misafirler
*Yatılı kalacaklar
*Evden kovulanlar
*Eve davet edilenler

Zaten erkek arkadaşlarım evime gelmez.Bakalım ileride neler olacak bunları ilk olarak ben görüp sonra yazarak sizlerde okuyacaksınız

Görüşmek üzere. "ÖPÜLDÜNÜZ"

Bu arada unutmayın ben varım ve benim adım alp.

PS: Evime gelmek isteyenler olursa... aman neyse konuşuruz bir ara :)

3 yorum:

  1. Eve tek çıkmak eylemi kulağa hoş geliyor, bir denemem gerek. Darısı başıma :D

    YanıtlaSil
  2. eve tek çıkmak fikri çok heyecan verıcı bıseye benzıyor. sankı benm içimde de böyle bı istek varmış da okuyunca fark ettım :)
    ps. ben yeni blogger lerdenım. kendı bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Babamın göndermiş olduğu ev parasını eğlenceye harcadım. Bu ay adsl faturasını belki ödeyemem. Babamdan tekrar para isteyeceğim bakalım.Baba parası ile yaşamak.Çok güzel ama huzurlu değil. Parayı Vermezse ev sahibi beni bir güzel belleyecek. Güzel günler sona eriyor..

    Daydreamer: Darısı başına sıkıntılı şeyler olabilir ama eğlenceli yanı daha çok :D

    Senorita: Senorita'nın anlamı güzel bir şey ise. Kullanıcı adın şekerimsi bir tadda.

    YanıtlaSil